środa, 25 października 2017

Hold basketball i hendene eller armene når du kan. Det tilskrives derfor forslaget. Last ned jevnlig og uansett hvor du måtte. Bare ta med basketballen med deg, nyt det forsiktig hvis det er behagelig. Du må være oppmerksom på basketball som en selvstendig mengde av den polske kroppen.

Armene og hendene bør styrkes når du trenger mye ballbruk. Øvelser som krever styrking av håndleddet er spesielt tilgjengelig for dribling. Ikke bryr seg; Klatre alltid opp på retten. Visse driblinger lærer deg å holde deg i fly.

For bedre vertikal kjører basketball, prøv å utføre noen hoppeøvelser på knærne. Begynn med rette. Rask sitte på det enkleste nivået, og bunnen berører nesten bakken, og flytt deretter inn i administrasjonen så langt når det samme er praktisk. Minutten du lander, krysser og hopper. Så opplev opptil 15 ganger, og som du er i skjebne, prøv å øke den til 20, 30 og virkelig veldig. Ikke utfør disse oppgavene mer enn fire eller fem ganger i uken.

Pek hodet over personen å holde seg på haken eller veldig. Overtid gir deg mulighet til å motta som den største avstanden fra passet. Det er derfor et godt alternativ for plass i markedet. Du kan bruke passet for å få huden til en spiller som har en kraftig indre posisjon.

Du bør vanligvis ha en ubegrenset hånd mellom deg og din motstander mens du dribler ballen. Det er sikrere, etter en lav press på motstanderen, noe som er en skarp feil og en negativ innsats i støvelen. Hold armen litt hevet når du drar med motsatt hånd.

Hold øynene på huset mens du går. Du må fungere for å se en åpen mann for å levere ballen, og mer vil du få se på menn som lærer å kjenne ballen fra deg. Spesielt bra gjør, og med øynene dine.

Å slå på brann er en stor del av å ta et bilde.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz